Ministerul Educației a anunțat o nouă dispoziție, prin intermediul lui Radu Szekely - Secretar de Stat în Ministerul Educației: 

Profesorii vor da feedback despre școala în care lucrează, relația cu inspectoratul și despre sistemul de Educație!

Secretarul de Stat a vorbit la Conferința națională „Școli curate” și despre posibilitatea ca părinții să aibă o fișă de evaluare pentru că „nu suntem într-o poziție în care ne permitem, într-o democrație reală, ca unii să dicteze și alții doar să execute fără să-și poată exprima un punct de vedere”.

Iată declarația Secretarului de Stat din Ministerul Educației:

„Mă bucur foarte mult că am reușit, în această primăvară, să aducem elevii, ca un prim pas, ca o prima categorie, mai aproape de conducerea și evaluarea vieții în școală prin metodologia de feedback.

Sperăm să urmeze și părinții. O să urmeze și o metodologie – pot să spun asta și public acum, deși este doar la nivel de proiect – o metodologie prin care profesorii să poată, la fel, anonim, să contribuie la îmbunătățirea condițiilor în școala în care lucrează, sau la nivel de inspectorat și, de ce nu, la nivel de sistem. Pentru că, personal, cred – și știu că domnul ministru îmi împărtășești viziunea aceasta – cred în implicarea tuturor actorilor care participă la un sistem de guvernanță, pentru că nu suntem într-o poziție în care ne permitem, într-o democrație reală, ca unii să dicteze și alții doar să execute fără să-și poată exprima un punct de vedere. La urma urmei se ia o decizie, însă exprimarea punctului de vedere și contestarea cu argumente constructive a unei decizii sunt binevenite din toate părțile”, a declarat Szekely.Despre salariile profesorilor:

Alte știri:

Ieri,  Ministrul Educației a susținut și o ședință publică și a solicitat cadrelor didactice și părinților să sprijine vaccinarea copiilor în număr cât mai mare!

,,Apelez la înțelegerea profesorilor, părinților, să promoveze vaccinarea anti-Covid în rândul elevilor!"

Reprezentantul Consiliului Național al Elevilor, prezent la ședință a spus că va sprijini guvernul pentru vaccinarea în număr cât mai mare, în rândul copiilor.Declarația poate fi urmărită în fragmentul VIDEO de mai jos:Citește și:

MINISTERUL EDUCAȚIEI ANUNȚĂ REGULI NOI - Elevii pot să sublinieze și să deseneze pe lucrări, NU se mai consideră semne

 

 Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro