Un autoturism a explodat astăzi într-o benzinărie din Drumul Taberei, în Sectorul 6 al Capitalei, pe str. Brașov. În autoturism se aflau doi bărbați în vârstă de aproximativ 26 și 27 de ani.

Unul dintre bărbați a decedat, celălalt a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă, de echipajele de salvare sosite la fața locului.

Explozia s-a produs spontan și nu a fost urmată de un incendiu.

Se pare că o butelie aflată în autoturism a fost cauza exploziei. Poliția face cercetări la fața locului.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro