A fost COD ROȘU la Galați, unde mai multe zone ale orașului au fost inundate în urma unei ploi torențiale cu grindină, fulgere și tunete. Autoritățile au emis un cod roșu și au trimis populației mesaj RO ALERT.

Localnicii au primit pe telefoane următorul mesaj: 

„Avertizare de fenomene meteorologice periculoase imediate, cod roșu... fenomene vizate averse torențiale ce vor depăși 25...30 l/mp sau cumulat aproximativ 50...60 l/mp”.

Ploaia a început în jurul orei 18.00 și apoi s-a transformat în furtună. Mai mulți copaci au fost doborâți.

mesaj ro alert la galati mai multe zone ale orasului sunt inundate 713130

mesaj ro alert la galati mai multe zone ale orasului sunt inundate 713129

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro