Prognoza meteo pentru următoarea perioadă s-a schimbat. Aversele puternice vor înceta. Nu trebuie să ne mai temem de ploi însă va urma o perioadă de caniculă, cu temperaturi extreme de 38 de grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se schimbă radical.

Astfel, în perioada următoare ne vom confrunta cu un disconfort termic, din cauza temperaturilor foarte ridicate și a umidității foarte mari, fiind afectați mai ales cei cu probleme de sănătate. Se recomandă o hidratare corespunzătoare.

Temperaturile vor crește începând cu mijlocul acestei săpămâni. Până atunci, încă mai există cod galben și portocaliu de averse puternice.

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro