Premierul Florin Cîțu a făcut un anunț în contextul situației critice legate de inundații. Mai multe familii au fost grav afectate, ajungând până la pierderea gospodăriei. Cîțu a treansmis că fiecare familie afectată va primi o sumă de bani cuprinsă între 1500 lei și 5000 lei.

Șeful Guvernului a anunțat și că se va ocupa să avem o hotărâre de guvern ce va simplifica acordarea banilor, iar el va merge pe teren pentru a se asigura că ajutoarele ajung la cei care au nevoie de ele.

" - 4.000 de lei pentru familiile cu gospodăriile afectate în proporție de 75%

- 2.000 de lei pentru familiile cu gospodăriile afectate în proporție de 50%-75%

- 1.500 de lei pentru familiile cu gospodăriile afectate în proporție de 25%-50%

- 5.000 lei suplimentar familiilor persoanelor decedate. Acestea sunt sumele de la care pornim", a anunţat, duminică, premierul Florin Cîțu, într-o şedinţă de urgenţă cu prefecţii.

"Vreau să vă avertizez că mă voi deplasa personal acolo unde aceste ajutoare trebuie să ajungă să mă asigur că ajung", a adăugat Premierul

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro