Incident la o grădiniță din Craiova unde mama unor gemeni în vârstă de 5 ani a spart ușa clasei și a agresat mai multe cadre didactice. Băieții au fost aduși la grădiniță de tată. Aceștia locuiesc cu tatăl, deși după divorțul părinților custodia a fost acordată mamei, u dreptul tatălui de a-și vizita copiii și de a-i lua în week-end-uri și vacanțe. Însă bărbatul de 2 ani de zile nu respectă hotărârea judecătorească, ținând copiii în permanență la el.

Mama a încercat în tot acest timp să apeleze la autorități, cu numeroase plângeri, dar nu s-a rezolvat nimic.

Astfel, femeia a decis să meargă alături de bunicii materni să-și ia singură copiii, după ce nu a rezolvat nimic pe cale legală.

La fața locului a făcut o criză de nervi, mai ales că micuții nefiind obișnuiți cu propria mamă, s-au împotrivit.

Cadrele didactice - victime colaterale

Cadrele didactice și grădinița au fost victime colaterale, căci femeia și-a pierdut cumpătul după ce a izbucnit un conflict spontan, a tras de ușa de la grădiniță, a provocat distrugeri la intrarea în grădinița, apoi le-a agresat pe educatoarele care i-au ieșit în cale.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și lovire sau alte violențe.
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro