Momentul tragic al prăbușirii telecabinei din Italia a fost filmat de o cameră de supraveghere care pare amplasată pe un stâlp de la stația de sosire.

În tragedie 14 persoane și-au pierdut viața. 

În telecabină erau familii, unele dintre ele cu copii, aflate în vacanță. Cu doar câțiva centimetri înainte de sosire, unul dintre cablurile de susținere cedează, iar telecabina se înclină puternic și pleacă în viteză în direcția de unde venise.

Telecabina s-a prăbuşit, după ce cablurile de susţinere s-au rupt. O singură persoană din telecabină a scăpat cu viață, un copil.

Accidentul s-a petrecut duminică, 23 mai, în regiunea italiană Piemonte, la vest de Lacul Maggiore, pe o linie care leagă orașul turistic Stresa de Muntele Mottarone de 1.500 de metri înălțime.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro