Sorin Câmpeanu a susținut la ora 11.00 o Conferință de presă. Iată ce a declarat Ministrul Educației:

Formarea unor persoane cu dublă competență (n.r. profesori și consilieri) care să fie prezente în fiecare școală va dura între 2 și 4 ani. Aceste persoane vor face consiliere numai cunoscând bine elevii și problemele cu care se confruntă aceștia.

Activitatea de consiliere trebuie să aibă un Orar afișat în școală. Acum sunt 2.500 de consilieri pentru 3 milioane de elevi. Macar orarul in fiecare scoala sa fie cunoscut.

Profesorii vor trebui formati cu privire la bullying, lucru pe care il vom face.

Trebuie reluată problema educației parentale, pentru că Citește și:

MINISTERUL EDUCAȚIEI ANUNȚĂ REGULI NOI - Elevii pot să sublinieze și să deseneze pe lucrări, NU se mai consideră semne

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro