Scandal în fotbal după ce la meciul organizat de România la EURO 2020, dintre Austria și Macedonia de Nord, de pe Arena Națională, politicienii au stat la Tribuna 1 VIP, iat sportivi legendari precum Hagi au stat printre oamenii obișnuiți, în Tribuna 2.

În locul marilor jucători, tribuna oficială a fost ocupată de mai mulți politicieni repartizați în zona VIP. Hagi spune că nu l-a deranjat gestul Federației Române de Fotbal.

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a declarat Gică Hagi, pentru GSP.ro.

Dorinel Munteanu nu a fost de aceeași părere, el spune că a fost dezamăgit că a fost repartizat la Tribuna II, dar că, totuși, din pasiune pentru fotbal, a ales să meargă la meci.

„Pentru mine a fost o surpriză foarte mare că am primit un loc la tribuna a doua. Ce să spun? Nu am cuvinte. Din păcate, am fost repartizat în acea zonă. Chiar l-am sunat pe Gică Popescu și l-am întrebat unde are bilet. Mi-a zis că la tribuna a doua. La un asemenea eveniment… ce să facem.. Am zis că mă duc pentru fotbal. Pentru mine nu înseamnă nimic un loc pe fotoliu sau la VIP. Ce să spun, așa am fost repartizat, tratat.
Mă doare sufletul, dar ce să facem”, a declarat Dorinel Munteanu la Liga Digi Sport.

Hagi, Popescu și Munteanu au fost nevoiți să urmărească meciul alături de restul spectatorilor, în timp ce la Tribuna 1 au stat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, directorul tehnic, Mihai Stoichiță, dar și nume din politică, precum Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, Anca Dragu, președinta Senatului, dar și Nicușor Dan, primarul Capitalei.




Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro