Emoția de la finalul anului școlar s-a transformat în umilință. Momentele au fost stânjenitoare atât pentru părinți cât și pentru profesori. De exemplu, la școala nr.11 din Buzău zeci de părinți s-au înghesuit la gard să-și vadă copiii la ceremonia de absolvire.

Decizii CNSU prevede ca participarea rudelor copiilor este permisă doar pentru persoanele care au finalizat schema completă de vaccinare, cele care prezintă un rezultat negativ al unui test PCR făcut în ultimele 72 de ore, un test antigen nu mai vechi de 24 de ore sau a celor care au trecut prin boala în ultimele 3 luni.

”Ieri, la Școala noastră, într-o atmosferă festivă, s-a desfășurat festivitatea de absolvire a clasei a 8-a, promoția 2021, la care au participat absolvenții și cadrele didactice. Suntem o școală cu un număr mare de elevi. Pe parcursul festivității, aveam și activități specifice programului școlar cotidian, prin prezența fizică a copiilor din învățământul primar. În acest sens, accesul părinților ar fi îngreunat și mai mult respectarea normelor în vigoare.Ne-a părut rău că nu au putut participa și părinții alături de noi... ”, a povestit pentru Antena 3 Tincuța Iftime, director școala gimnazială nr. 11, Buzău.

Avocat Gheoghe Piperea: ”Este o vaccinare obligatorie implicită”.

 

NEWS ALERT/GUVERNUL: Școlile vor primi părinții la festivități numai cu una din următoarele 3 condiții!


Sursa foto - Antena 3

Citește și:

MINISTERUL EDUCAȚIEI ANUNȚĂ REGULI NOI - Elevii pot să sublinieze și să deseneze pe lucrări, NU se mai consideră semne

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro