Startul „Caravanei de la Obor”, un centru de vaccinare mobil unde bucureștenii se pot vaccina fără programare, iar la final primesc o porție de mici cu muștar, a fost anunțat chiar de Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.

„Eu sper ca acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiacare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare, iar dacă lucrurile merg bine vom continua”, a declarat Radu Mihaiu.

„Ce-i drept atunci este perioada în care vin cei mai mulți oameni să-și facă cumpărăturile pentru weekend. Deci de vineri până duminică, între ora 8:00 și ora 20:00”, a precizat acesta.

Întrebat dacă s-a gândit și la alte modalități de a-i recompensa pe cei care se vaccinează, Radu Mihaiu a răspuns: „Mărturisesc că a fost un efort extraordinar logistic și vrem deocamdată să vedem cum merge acest efort, pentru a vedea dacă ulterior sunt și alte posibilități, dar sigur vom vrea să ducem vaccinul cât mai aproape de oameni”.
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro