Problemele din familia Clejanilor par să nu se mai sfârșească! Fulgy a provocat un nou incident în acest final de săptămână, când a fost dat afară dintr-un cazinou, unde afirmă că ar fi pierdut 300.000 euro.

Ulterior, Fulgy a făcut un live pe youtube, cu dezvăluiri despre Alex Velea, dar se pare că și cu amenințări la adresa lui Velea și a lui Ioniță de la Clejani.
Tatăl său, Ioniță de la Clejani a considerat că este mai bine să se adreseze autorităților și a făcut o reclamație la Secția 11 Poliție.

Un echipaj a verificat situația și pentru că Fulgy era recalcitrant și exista pericolul să-și facă rău, l-au dus la Spitalul de Psihiatrie, unde se află internat și în acest moment.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro