Nicușor Dan, Primarul General al Bucureștiului promote într-o postare că va rezolva toate problemele capitalei ,,imediat ce vremea o va permite". Despre șobolani, căpușe și gropi, primarul spune că ,,în două luni o să fim bine".

"Pentru gropile din asfalt, am alocat o sumă consistentă în buget, imediat ce contractul este semnat și vremea permite, estimez că în două luni o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt", a anunţat Dan.

"Pentru țânțari, căpuşe, şoareci, şobolani - avem pregătite utilajele, imediat ce vremea permite o să stropim, nu putem face asta acum", a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Cât despre gropile din asfalt, el spune că bugetul Administrației Străzilor, "care înseamnă gropi, marcaje și semafoare", este de 20 de milioane de lei pe 2021.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro