Un tânăr din Iași a lovit astăzi nu mai puțin de 15 mașini și un tramvai,  între complexul Era din Iaşi şi strada Gării, conducând cu parbrizul spart și capul scos pe geamul mașinii sale. Tânărul a fost imediat ridicat de polițiști, deși inițial a încercat să fugă, abandonând mașina.

În sediul Poliției a devenit recalcitrant, așa că a fost nevoie de suplimentarea forțelor. La ieșirea de la Poliție însă, flancat de mascați, tânărul a transmis zâmbind, o declarație de dragoste inedită ziariștilor de la fața locului: ,,Vă iubesc pe toți!".

Tânărului i s-a făcut și testul pentru depistarea substanțelor nepermise și a ieșit pozitiv. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal şi, cel mai probabil, va fi nevoit să achite întreaga sumă pentru avariile produse.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro