Ministrul Educației Sorin Câmpeanu a postat un mesaj cu ocazia Zilei Copilului 1 iunie. Ministrul se referă în mod special la greutățile școlii în pandemie și spune că elevii au fost superiori generațiilor mature.

Continuă cu mulțumiri pentru eforturile școlii în pandemie adresate adulților. Însă Ministrul Educației îi menționează doar pe părinți și bunici, ignorând total cadrele didactice, care au fpcut de asemenea eforturi pentru a susține educația copiilor în această perioadă grea. Indiferența și lipsa unei vorbe bune pentru profesori pot fi interpretate ca un semnal, exprimând nemulțumirea ministrului față de activitatea desfășurată în perioada pandemiei.

Redăm mesajul Ministrului Educației Sorin Câmpeanu:

"Știu că înțelegeți mai mult decât vreți să ne lăsați impresia, pentru că ați fost uneori mai atenți și mai solidari decât adulții!

Felul în care voi ați răspuns provocărilor acestei pandemii ne-a arătat tuturor că inteligența voastră emoțională și capacitatea voastră de adaptare sunt superioare nouă, generațiilor mature.

Sper să vă păstrați forța și încrederea că împreună: copii, părinți și bunici - vom depăși aceste grele încercări și că veți performa surprinzător, în ciuda greutăților", a scris Sorin Cîmpeanu.

mesaj sorin campeanu de 1 iunie

Citește și:

MINISTRUL EDUCAȚIEI a umilit azi învățătoarele, insinuând că sunt depășite: ,,Din păcate, nu reușesc să înțeleagă că lumea se schimbă."
MINISTRUL EDUCAȚIEI: Orele remediale, în tabere de vară!
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro