Dani Oțil va deveni tătic peste câteva luni. Iată că el și iubita lui nu au așteptat nașterea și au făcut pasul cel mare: s-au căsătorit! Dani Oțil s-a însurat cu fotomodelul Gabriela Prisăcariu, însărcinată cu primul copil al prezentatorului. Gabriela are 28 de ani și va naște peste câteva luni un băiețel.

Cei doi au publicat deja primele imagini de la nuntă, cu titlul ,,Domnul și doamna Oțil."

Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există multe diferențe pe care alții le-ar considera impedimente, cum ar fi diferența de vârstă și cea de înălțime. Gabriela este cu 12 ani mai mica decât Dani. Frumoasa lui logodnică este cu 5 centimetri mai înaltă decât el, având 1.80 metri. În ciuda tuturor diferențelor, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Gabriela Prisăcariu a îmbrăcat rochia albă de mireasă sâmbătă, pe 15 mai 2021. Cei doi au fost discreți în privința evenimentului și nu l-au anunțat public. Celebrul prezentator și iubita lui s-au bucurat din plin de prima zi de relaxare. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai, fiind și prima zi fără restricții în România. Rochia pe care a purtat-o tânăra mireasă este spectaculoasă. Dani Oțil are 41 de ani, iar Gabriela este cu peste 10 ani mai tânără.

În martie 2021, cei doi anunțau că vor deveni părinți.

"Voiam să vă spun acum ceva timp, dar mi-a luat-o Smiley înainte. A scos o melodie și am și eu una, dar mai am două versuri la ea. În ziua de azi, dacă nu faci ceva special, o statuie, nu există. Să mă felicitați când o să-l dau la facultate și nu o să fie un drogat. În fine, eu practic nu am făcut nimic, doar am stat", declara atunci Dani Oțil.



nunta dani otil

gabriela prisacariu










Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro