O tânără de 17 ani din Botoșani a făcut un gest șocant, în urma unui scandal cu iubitul. Ambii se aflau într-o mașină condusă de prietenul fetei. Adolescenta a sărit din mașina aflată în mers, din cauza unei crize de gelozie. Tânărul care era la volan nu a vrut să oprească, în timp ce aceștia se certau. Fata a suferit mai multe răni și a fost transportată de urgență la spital.

Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, este din comuna Lunca. În urma controlului poliției, a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l în aerul expirat!

Fata, pe fondul discuției aprinse cu bărbatul aflat la volan și a faptului că șoferul a refuzat să oprească, a deschis portiera și s-a aruncat pur și simplu, în timp ce mașina mergea cu viteză. 

Incidentul s-a petrecut pe drumul comunal 40, în localitatea Zlătunoaia.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro