Sute de rachete au fost lansate între Israel și Fâșia Gaza, în ultimele 24 de ore! Cel puţin 35 de oameni au murit în urma bombardamentelor, nu doar adulți, ci şi copii. Mai exact 5 copii au fost uciși, până în acest moment. Alte câteva sute de civili au fost răniţi. Oraşul Tel Aviv a fost ţinta unui atac masiv, cu peste 130 de rachete. Rachete au lovit zone locuite, practic atacând populația.

Riposta armatei israeliene, după ploaia de rachete lansată de Hamas, nu a întârziat să apară și a distrus mai multe sedii de informaţii militare ale organizaţiei teroriste. Premierul, Benjamin Netanyahu, a anunţat că ţara sa va riposta dur şi a declarat că Hamas a trecut o linie roşie!

În oraşul Holon una din rachete a căzut peste un autobuz plin cu civili şi a rănit mai multe persoane, scrie publicaţia The Jerusalem Post. Printre acestea, se numără şi copii.

Totodată, în oraşul, Eilat, mai multe rachete au lovit un rezervor de combustibil, care a ars ca o torţă. Doar în direcţia oraşului Tel Aviv, au fost lansate peste 100 de rachete.Sursa foto Antena 3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro