Un bebeluș de numai o lună a fost dus de părinți la amera de gardă, inițial în localitatea de domiciliu, la Spitalul de Copii din Galați. Medicii de acolo, văzând gravitatea stării copilului, l-au trimis imediat la București. Medicii din Galați au solicitat sprijinul unui elicopter SMURD și bebelușul a ajuns rapid la Spitalul Grigore Alexandrescu, din capitală.

Personalul medical a alertat și Poliția, care a stat de vorbă cu părinții. Tatăl susține că l-ar fi lovit pe bebeluș din greșeală, în timpul somnului. Însă rănile sunt prea grave pentru un ,,accident" în pat, iar polițiștii au deschis o anchetă. Oamenii legii au deschis dosarul penal pentru vătămare corporală gravă, deoarece nici medicii și nici polițiștii nu cred că traumatismele s-ar fi produs în urma unei lovituri din greșeală, în somn.

Până la elucidarea misterului, cea mai importantă rămâne starea copilului, care se zbate între viață și moarte. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro