Unul dintre cele mai îndrăgite chipuri este cel al băiețelul de pe ambalajele ciocolatei Kinder. Generații de copii au crescut cu acest desert preferat. În prezent, băiețelul este adult.

Bărbatul de astăzi, pe nume Josh Bateson, trăiește în Anglia și are în prezent 21 de ani. Locuiește în Londra, acolo unde mai și studiză Politologia și Relațiile Internaționale.

5694cb5ca8bc0 5694cb5ca8c2a

5694cb712bfa2 5694cb712c86f

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro