Caz dramatic la Buzău! Un băiețel de numai 3 ani a fost lăsat fără suflare chiar de mama sa, într-un moment de furie. Femeia are 27 de ani și se pare că nu și-a putut stăpânii nervii. Consecințele sunt tragice, căci micuțul nu a mai putut fi salvat!

Copilul prezenta multiple lovituri pe corp și chiar mușcături. Mama sa a fost reținută și ulterior dusă la Psihiatrie, la Spitalul Sapoca, unde în aceste momente este internată. Băiețelul are frați vitregi mai mari. Inițial medicii veniți cu Ambuanța în urma apelului la 112 au crezut că a fost vorba de o ceartă între frați. Însă băiatul se afla deja în stoc cardio respirator și loviturile încasate erau prea puternice. Apoi au fost descoperite și mușcăturile.

Încercările doctorilor de a-l readuce la viață au durat mai mult de o oră. Resuscitarea însă nu a dus la un rezultat bun și în final a fost declarat decesul.

Femeia a încercat să-și ascundă fapta, dar a fost dată în vileag chiar de fiica sa de 11 ani. Are 3 copii, iar băiețelul  era al patrulea, fiind de fapt copilul concubinului său, plecat la muncă în străinătate. Femeia era în depresie din această cauză.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro