Florin Câțu a declarat că obiectivul pentru maratonul de vaccinare a fost depășit și că există o relație de cauzalitate între vaccinarea populației și scăderea ratei de infectare.

Florin Cîțu: ,,Persoanele care s-au vaccinat nu mai reprezintă un risc pentru societate și ar trebui să beneficieze de viața normală".

Cîțu a vorbit despre implicarea guvernului in campania de vaccinare.

Premierul a declarat că în curând tot Guvernul va ieși în stradă să discute cu oamenii, să se implice foarte activ în campania de vaccinare, ca să revenim mai curând la normalitate.


De asemenea Cîțu a declarat că ținta pentru 1 iunie este de 5 milioane de vaccinați. Premierul a spus că pandemia va crește și de acum trebuie să ne gândim toți la redresarea economică.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro