Peste 12.000 de români au dat recenzii negative Castelului Riegersburg, care de la un rating pe Google de 4,6 a ajuns în doar 24 de ore la 1,8.

Românii au dat o stea și au scris mesaje cum ar fi "Criminalule", "Pentru Arthur", "Ruşine, nu suntem de vânzare".

Din păcate, Google a blocat adăugarea unor noi recenzii și le elimină, manual, pe cele negative iar ratingul castelului a revenit la valoarea sa inițială în ultimele ore.

De asemenea, Google a șters recenziile negative ale românilor fără nici o explicație.

Castelul vechi de aproape nouă secole este deținut de familia de Liechtenstein. Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare online drept proprietar al castelului din Austria.

Și Tripadvisor a suspendat temporar recenziile acordate Castelului Riegersburg.

cum a fost impuscat arthur cel mai mare urs din romania detalii inedite despre partida de vanatoare 1024x576

“Datorită unui eveniment recent care a atras atenţia presei şi a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experienţă directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listă.

Dacă aţi avut o experienţă directă la această proprietate, vă rugăm să reveniţi în curând – aşteptăm cu nerăbdare să primim recenzia dvs.”, a fost mesajul transmis de Tripadvisor.

Jmg9NDQwJmhhc2g9MjE2MTc4YzZkNDRlMzdhMTgyYjUzNmYxY2E5NmE2YmU.thumb

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro