Astăzi, la Conferinţa "Vaccinare şi testare pentru învăţare!" organizată la Iaşi, Ministrul Educației Sorin Câmpeanu a vorbit despre redeschiderea şcolilor cu toţi angajaţii vaccinaţi.

Se pare că DOAR școlile cu absolut toți angajații vaccinați vor putea să se deschidă și să funcționeze normal, adică elevii să participe fizic la ore!
Astfel Ministrul Educației a anunțat astăzi, că școlile cu procent de vaccinare 100% ar putea să solicite prezență fizică 100% indiferent de scenariul în care funcționează!

"Dacă vor exista școli cu procent de vaccinare 100%, acestea cred eu că ar putea să solicite celor care au competențe de a se pronunța asupra solicitării de prezență fizică 100% indiferent de scenariul în care funcționează acea școală", a declarat în această dimineață ministrul Sorin Cîmpeanu.

"Ne gândim să luăm în calcul acele școli în care vaccinare este realizată sută la sută."

,,Ne gândim să luăm în calcul persoanele cu contraindicații medicale, dar cu această excepție dacă vor exista școli cu procent de vaccinare 100% acestea cred eu că ar putea să solicite celor care au competențe de a se pronunța asupra solicitării de prezență fizică 100% indiferent de scenariul în care funcționează acea școală.

Este un element care ar ajuta foarte mult la recuperarea pierderilor suferite de către toți elevii, pierderi mari și mai cu seamă pierderi neuniform repartizate", a declarat Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro