Caz incredibil la Pitești. Polițiștii au imobilizat un bărbat de 63 de ani în văzul tuturor, cu genunchiul pe gât. Bărbatu și-a pierdut viața la scurt timp, sub privirile îngrozite ale martorilor.Cazul seamănă izbitor cu cel al lui George Floyd, americanul de culoare care a rămas fără suflare după ce a fost bruscat de poliţie. A fost deschis dosar penal.

Momentele îngrozitoare au fost filmate. Acesta este momentul în care bărbatul de 63 de ani, din Piteşti, este trântit cu putere de asfalt de către un polițist. Acesta se loveşte cu faţa de ciment. 

Bărbatul încearcă să se ridice, refuzând să asculte polițiștii, care se străduiesc să-l ţină la pământ. Unul dintre polițiștii care îl imobilizează, îl apasă la un moment dat, cu genunchiul pe gât. 

Oamenii legii erau acolo la o intervenție. Ei evacuaseră un bar din zona autogării din Piteşti, unde izbucnise un incendiu de la o friteuză. Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro