O femeie din Constanța a recurs la un gest șocant, după ce a fost înșelată de iubita sa. Cele două aveau o relație de iubire, când una dintre ele s-a îndrăgostit de un bărbat, cu care a avut o aventură.

Femeia părăsită nu a acceptat situația și s-a urcat pe un bloc din cartierul Palas, Sâmbătă după-amiază, de unde s-a aruncat în gol.

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost găsită în stop cardio respirator, dar medicii au reușit să o readucă la viață. A fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro