Caz incredibil în această dimineață la Cernavodă. O profesoară de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu a fost găsită fără suflare, legată și cu căluș la gură. Sora sa este cea care a descoperit-o.

Tot sora profesoarei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi pompierilor.

"În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fata locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanta SAJ. Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Poliţiştii au fost chemaţi imediat la faţa locului, după ce pompierii şi sora victimei au găsit-o pe aceasta parţial fără haine, cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură.

Potrivit unor surse, victima se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia. Momentan se fac cercetări și nu se știe cine ar fi putut comite această faptă oribilă.

Update - Se pare că fapta a fost comisă de un muncitor chemat să monteze plase de țânțari la ferestrele femeii.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro