15 fotomodele au fost arestate de polițiști. Femeile au fost surprinse în timp ce se fotografiau complet dezbrăcate, în văzul tuturor locuitorilor.

Femeile ar putea sa plateasca amenzi în valoare de 1000 de euro fiecare și șașe luni de arest. Fotomodelele făceau o ședință foto și erau din țări precum Republica Moldova, Rusia și Ucraina.
Balconul pe care au fost surprinse, era dintr-un bloc din Dubai. Vecinii au alertat imediat Poliția.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro