Caz șocant petrecut în Timișoara. O tânără studentă la Medicină a fost agresată din senin de un bărbat, într-un parc din oraș. Ca prin minune, fata a reușit să scape, însă necunoscutul nu a fost prins, el fiind căutat și la această oră de polițiști.

''Tânăra este studentă la Medicină împreună cu soțul ei. Sunt în România de câțiva ani și locuiesc chiar în zona în care s-a petrecut incidentul, însă niciodată nu se gândeau că se poate ajunge aici'', a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvant ipj Timiș.

Soțul victimei spune că incidentul s-a produs imediat după ce femeia a intrat în Parcul Botanic, pe intrarea dinspre strada Gheorghe Lazăr.

Individul a atacat-o pe tânăra de 35 de ani, a strâns-o de gât și a încercat să îi acopere gura cu mâinile, potrivit tion.ro.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Este plină de zgârieturi pe față și are vânătăi în zona gâtului.

Polițiștii încearcă acum să-l identifice pe agresor. Barbatul riscă până la doi ani de închisoare pentru loviri și alte violente.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro