Tatăl unei eleve a mers în școală, direct în clasă, unde a făcut o criză de nervi și l-a bătut pe un băiețel în vârstă de 7 ani, fiindcă acesta se pare că i-a șicanat fiica. Învățătoarea, care se afla în clasă, este șocată de cele întâmplate sub ochii ei și ai copiilor.

Totul s-a petrecut la Școala Generală din Repedea.

Acum băiatul bătut, care a fost preluat de mamă, refuză să mai meargă la școală. După ce a fost identificat de Poliție, bărbatul adresiv de 48 de ani a declarat că s-a enervat pentru că fiica sa i-a povestit acasă tot felul de lucruri neadevărate, cu scopul de a scăpa de școală.

”Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel.

Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față. 

Mama elevului a fost chemată la școală de învățătoarea lui Abel. Ajunsă la unitatea de învățământ, directorul i-a explicat mamei despre cele întâmplate. Neștiind ce să facă mama fratelui meu m-a sunat. Am sfătuit-o să mergem la poliție.

Am însoțit-o la sediul poliției unde a dat o declarație. După un timp am fost informați că bărbatul în vârstă de aproximativ 48 ani, a fost chemat la poliție, unde și-a recunoscut fapta. El ar fi spus că fata a mințit că fratele meu a lovit-o doar pentru a nu merge la școală.

Fratele meu va fi dus la psiholog pentru că nu mai vrea să meargă la școală de frică” a declarat fratele mai mare al copilului, pentru Antena 3.




Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro