Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, se simte mai bine și a fost transferat de pe secția ATI, pe cea de Chirurgie, la o săptămâna după ororile pe care le-a comis în apartament. Spre șocul celor care l-au ascultat, criminalul spune că NU regretă absolut nimic.

Ucigașul le-ar fi povestit medicilor că cei doi muncitori nevinovați, care au venit în apartament erau oameni răi și că, în urmă cu câțiva ani, și aceștia ar fi vrut să îi ia apartamentul.

În ciuda celor 9 gloanțe încasate, dintre care două letale, Moroșan și-a revenit foarte bine, și după mutarea de pe secția de Terapie Intensivă pe cea de Chirurgie se simte foarte bine, cerând mâncare de 4 ori de dimineață până la ora 10.00

Nu are nici un regret pentru faptele comise!

La ora 13:00, criminalul Gheorghe Moroșan va fi audiat prin video-conferință, anchetatorii încercând să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în apartamentul groazei de la Onești, pe data de 1 martie, când a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro