Imaginile sunt de la Secția 16 Poliție din Sectorul 4, unde mai mulți polițiști agresează un bărbat reținut: îl dau cu capul de masă, îl trântesc la pământ și îl strangulează.

Imaginile cutremurătoare au fost surprinse chiar de camerele de monitorizare din secția de Poliție. Omul agresat de polițiști din imagini, a ajuns ținta furiei polițiștilor după ce a avut, pe stradă, o altercație cu două persoane care s-ar fi drogat.  

Bărbatul a sunat chiar el la numărul 112. Însă unul dintre cei care, aparent, se drogau a sunat a apelat și el la Poliție și a spus că este fiul unui polițist, potivit Antena 3.

Omul care a sesizat 112 ca să se apere, a fost dus la Poliție și supus brutalităților în mai multe rânduri. În urma agresiunilor umărul i-a fost dislocat.




Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro