Detalii și imagini cutremurătoare apar în cazul tulburător de la Onești, unde un bărbat a intrat peste doi muncitori în apartamentul pe care îl pierduse, i-a luat ostatici, apoi i-a ucis.

Criminalul Gheorghe Moroşan a solicitat un jurnalist care să vină la fața locului și să filmeze tot ce are de gând să facă. Așa a fost chemat de acasă de polițiști jurnalistul independent Claudiu Ştefănescu. Acesta a povestit pentru Antena 3:

 "Au sunat la ușă doi cetățeni polițiști în uniformă și mi-au spus 'domnule vă rugăm frumos, atacatorul vrea să vorbească cu televiziunea', drept pentru care am luat aparatul foto, cameră ce trebuie și am țâșnit în fața blocului, că stau în apropiere", a spus pentru Antena 3, operatorul Claudiu Ştefănescu care a filmat totul.

"Când am ajuns a început măcelul. Negocierile erau aproape de final şi nu am apucat să intru în dialog cu dânsul că a început măcelul. Nu am mai cerut nimic, pur și simplu a început să lovească cu cuțitul în cetățenii pe care îi avea sechestraţi", a mai spus Claudiu Ştefănescu.

,,Muncitorii erau în viaţă cănd am ajuns"

"Din momentul acela a început să dea cu cuţitul în ei. Doamne fereşte. Totul s-a petrecut în apartemant. Am impresia că unul din muncitori a încercat să îi ia cuţitul", a mai spus acesta

"Atacatorul era ferm să ucidă. A fost urât. Am rămas marcat"

"Din respect pentru familiile victimilor nu vă spun ce am auzit. Cereau ajutor, strigau. A fost urât. Nu o să uit niciodadă. Amândoi au fost ucişi în timp ce forţele de ordine încercau sa spargă uşa aia. Uşa aia nu a cedat. Au fost 48 de lovituri cu berbecul. Din punctul meu de vedere se putea rezolva cu un lunetist", a mai spus acesta.

Mai mult decât atât, la emisiunea Sinteza Zilei s-au făcut dezvăluiri șocante: ,,Informaţia pe care vreau să o dau în exclusivitate în momentul de faţă este că a mers cu soţia sa la uşă. Erau extrem de bine pregătiţi. Totul fusese aranjat meticulos. Aveau un spray paralizant pe care l-au pulverizat în momentul în care uşa s-a deschis. Urmele acestui spray au fost descoperite la autopsie, iar informaţiile care vin de la autopsie sunt teribile. Ne uităm încă o dată la momentul în care iese pe geam şi scoate cuţitul, Aceste imagini sunt filmate. E foarte interesat să fie văzut de Poliţie şi camerele de luat vederi. E foarte interesat să se vadă că are ostaticii pe care îi pune în geam şi să se vadă faptul că are o armă albă cu care poate să le ia viaţa."

''Vă avertizez că sunt imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional (...) I-a omorât în casă şi nu pe balcon. Sunt urme masive de sânge în casă. Noi avem multe alte imagini din casă, însă din motive deontologie profesională nu le vom prezenta'', a adăugat Mihai Gâdea.Declarația fratelui uneia dintre victimele de la OneștiDeclarația fiicei criminalului de la Onești

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro