Rezultatele analizelor femeii care a ucis două fete în cartierul Andronache sunt șocante. Deși inițial din relatările șoferiței a rezultat că a încurcat frâna cu accelerația, un detaliu înfiorător a ieșit astăzi la iveală.

Probele recoltate au fost analizate și se pare că alcoolemia femeii era foarte mare, de 0,60, conform Institutului de Medicină Legală. Șoferița conducea după ce consumase o cantitate mare de alcool.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum vine cu viteză spre un grup, în care se aflau mai mulți copii și adulți.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

{/source} var loadAsyncDeferredFacebook = function() { (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } if (window.addEventListener) window.addEventListener("load", loadAsyncDeferredFacebook, false); else if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", loadAsyncDeferredFacebook); else window.onload = loadAsyncDeferredFacebook; var loadAsyncDeferredLinkedin = function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://platform.linkedin.com/in.js'; po.innerHTML = 'lang: ro_RO'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); }; if (window.addEventListener) window.addEventListener("load", loadAsyncDeferredLinkedin, false); else if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", loadAsyncDeferredLinkedin); else window.onload = loadAsyncDeferredLinkedin; Whatsapp (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro