Un tragic accident s-a produs ieri în București, în zona Andronache. O șoferiță în vârstă de 56 de ani a ucis două fete de 6 și 14 ani, aflate pe trotuar.
Din primele cercetări și după cele 3 ore de audieri, s-a stabilit cauza accidentului.

Se pare că șoferița a încurcat frâna cu acceleraţia. Mașina mergea cu viteză și în urma impactului a doborât un stâlp de electricitate.

Cele două victime aflate pe trotuar, au decedat. Fetița de 6 ani în ambulanță, iar cea de 14 ani la spitalul Grigore Alexandrescu.

Șoferița și pasagerul mașinii au primit îngrijiri medicale, suferind agresiuni la locul accidentului, din partea localnicilor. Apoi șoferița a fost dusă la Poliție, unde a fost audiată 3 ore.

După audieri, femeia de 56 de ani a fost lăsată în libertate, urmând să fie cercetată pentru ucidere din culpă.

{/source} var loadAsyncDeferredFacebook = function() { (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } if (window.addEventListener) window.addEventListener("load", loadAsyncDeferredFacebook, false); else if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", loadAsyncDeferredFacebook); else window.onload = loadAsyncDeferredFacebook; var loadAsyncDeferredLinkedin = function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://platform.linkedin.com/in.js'; po.innerHTML = 'lang: ro_RO'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); }; if (window.addEventListener) window.addEventListener("load", loadAsyncDeferredLinkedin, false); else if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", loadAsyncDeferredLinkedin); else window.onload = loadAsyncDeferredLinkedin; Whatsapp (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro