Incidentul a avut loc ieri, pe 24 februarie, când un incendiu a cuprins un bloc de locuințe. Femeia se afla la etajul 3 și a decis să-și arunce copiii de la fereastră, pentru a-i salva de flăcări.

Aceștia au fost prinși de trecători. Oamenii s-au mobilizat rapid să se adune, au făcut rost de pături și au reușit să prindă copiii, astfel încât aceștia să scape fără răni grave!

„Am auzit țipete în timp ce eram la munca și am văzut copiii la fereastră. Noi am adunat o mulțime de pături. Le-au salvat viața, pentru că au sărit pe pături”, a spus un martor .

Șase copii și doi adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un panou electric.

Incidentul a avut loc într-un bloc din Istanbul.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro