Un nou caz uluitor de violență s-a petrecut la Dolj. Fiica unui bărbat agresiv a apucat să sune la 112 și să reclame că este bătută cu bestialitate de propriul tată. Poliția a intervenit prompt.

În momentul în care polițistul a încercat să îl oprească pe bărbatul agresiv, a fost atacat cu toporul. Pentru că tatăl a refuzat să se supună somațiilor și chiar a încercat să îl taie pe polițist, a fost împușcat în picior.

Fata bătută este minoră, iar echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului este din Filiași. În momentul intervenției polițiștii au aflat că toată familia se afla în carantină.

Inițial, în momentul în care echipajul a ajuns la locuința respectivă, minora, în fața tatălui, nu a mai avut curajul să recunoască faptul că a fost agresată de tatăl său, însă, când acesta se întorcea cu spatele, fata le făcea semne disperate polițiștilor și încerca să le spună că a fost bătută și că îi este foarte teamă. 

Întrebările și insistentele unuia dintre polițiști l-au enervat pe tată și au generat un nou atacat de furie. Acesta a ieșit din casă cu un topor, în timp ce îl amenința pe polițist că îl omoară. Polițistul s-a văzut nevoit să scoată arma, cu care a tras două focuri de avertisment. Bărbatul însă nu s-a lăsat intimidat, dimpotrivă chiar, a devenit mai agresiv.

Polițistul nu a avut altă alternativă în acel moment și, pentru a se apăra, l-a împușcat pe tată în picior. 

Individul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. 

Șocantă însă este măsura luată împotriva bărbatului. Acesta NU a fost arestat, ci doar a fost pus sub control judiciar, pe motiv că la momentul respectiv era în carantină și că, dacă ar fi fost reținut, ar fi trebuit să i se asigure paza la spital.

Omul legii a fost însă anchetat, pentru a se stabili dacă arma din dotare a fost folosită legal, sau nu. 



Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro