Primul elev confirmat pozitiv cu Coronavirus a fost anunțat astăzi de dimineață, la Școala Sf. Andrei din Sector 6, Drumul Taberei. Este vorba despre o fețiță a cărei buncă a fost inițial testată pozitiv. Eleva este în clasa a II-a și inițial a venit la școală. Fetița nu a mai venit la școală de Marți, iar părinții elevilor din clasa respectiva au fost anunțați sa nu-i mai aducă la școală.

A urmat Sectorul 4, unde 3 elevi și o profesoară au fost confirmați pozitivi. Unul învață în clasa a IV-a la Școala Gimnazială nr. 190, un altul e în clasa I la Școala Gimnazială nr. 113, iar al treilea e elev de clasa a III-a la Școala Gimnazială nr. 79

Profesorul care a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, la Școala Gimnazială nr.129.

În unitățile de învățământ unde sunt copii cu COVID-19, cursurile se vor suspenda conform noului ordin comun al miniștrilor Educației și Sănătății.

În jurul orei 13.00, tot astăzi, alți doi elevi au fost confirmați pozitiv cu coronavirus la Școala 56 din Capitală, și unul la Grădinița 280. 

UPDATE ora 18.30 - Ministerul Educației a transmis situația epidemiologică în școli. Peste 240 de elevi au fost testați pozitiv cu virusul SARS-Cov-2.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro