După incidentul șocant de la Hunedoara, în care un bărbat a lovit și a izbit de pământ un copil, apar noi scene revoltătoare. Un tată s-a filmat în timp ce-și bate cu cruzime băiatul, iar la scenele îngrozitoare asistă mama copilului, care nu intervine.

"Polițiștii au decis ca bărbatul să fie reținut pentru 24 de ore și urmează ca mâine să fie dus în fața procurorilor care vor decide dacă se va cere arestarea sa pentru 30 de zile. Imaginile sunt surprinse undeva în luna ianuarie, iar incidentul nu a fost semnalat la autorități, mama refuzând să depună orice fel de plângere.

Autoritățile au aflat însă de agresarea copilului, așa că o echipă mixtă din angajați de la Protecția copilului Suceava și polițiști au mers zilele trecute acasă la familie de unde au luat copiii din acea locuință, precum și pe mamă. Aceasta nu a vrut inițial să meargă, dar a fost convinsă să meargă la un centru de ocrotire din Gura Humorului", a spus corespondentul Antena 3 Paul Ciurari.

Bărbatul a mai făcut 6 ani de închisoare pentru că și-a violat fiicele vitrege.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro