UPDATE - Iată care este starea băiatului:

Starea băiatului este gravă în acest moment
''Am constatat fractură de os occipital cu deficenţă pe osul mastoid cu piedere cunoştinţă. Este o problemă medicală majoră, în sensul că oricând se poate produce un hematom subdural, deci e o afecţiune importantă care trebuie privită cu mare atenţieț'', spune Tănase Popa, medic primar medicină de urgenţă secţia UPU da Spitalului Judeţean Deva.

Un video șocant filmat într-un parc pentru copii circulă de câteva ore pe rețelele de socializare. Un băiețel ce pare că are între 8 și 11 ani este agresat cu bestialitate de un adult, se pare tatăl altui copil.

Adultul se apropie de băiat, îl ridică în aer strângându-l de gât pe copil, apoi îl izbește cu putere de pământ. Băiatul rămâne întins, se așează pe o parte plângând. Micuțul a fost transportat la spital. Se pare că în urma mediatizării filmulețului, bărbatul a fost arestat.

Vom reveni cu detalii cu privire la acest caz.

Se pare că incidentul a avut loc la Hunedoara, în jurul orei 15.00. Iată comunicatul oficial al Poliției, care confirmă că a fost sesizată prin 112:

„Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35, în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a comunicat IPJ Hunedoara.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro