Unele dintre cele mai îndrăgite desene animate, ,,Pisicile aristocrate" și ,,Aventurile lui Peter Pan" au fost interzise de Disney! Conform DailyMail, motivul pentru care cele doua desene au ajuns pe lista filmelor interzise de Disney, este acela că ar fi considerate rasiste.

Împreună cu Peter Pan, alte 3 favorite - Dumbo, Pisicile Aristocrate şi Familia Robinson - au fost interzise, deoarece încalcă politicile de conţinut a platformei, din aceleași motive. Disney a precizat că a implementat noi politici de conţinut în Octombrie, pentru a identifica posibile stereotipuri rasiste.

Constantin, un român plecat la muncă în Germania care dorea să devină polițist, a furat aproximativ 57.000 de euro din seif-ul unui supermarket LIDL. Românul a uimit autoritățile germane cu metoda folosită.

El a tras banii cu aspiratorul. 

Acuzațiile asupra lui sunt grave: tâlhărie în formă agravantă, agresiune și vătămare corporală.

Alertă cu bombă în centrul capitalei, chiar la Curtea de Apel! Forțe de ordine impresionante au fost trimise la fața locului și sute de oameni au fost evacuați. Circulația este oprită de la Podul Victoriei până la Podul Unirii.

Incidentul a avut loc în timp ce înăuntru erau Elena Udrea și Ioana Băsescu. Elena Udrea avea ultimul termen în dosarul în care este acuzată de corupție. Este a doua oară când procesul se amână, după ce prima oară Udrea a anunțat că s-a infectat cu Coronavirus și trebuie să stea în carantină.

...La un moment dat, Bucureștii aveau mai multe cârciumi, birturi, zahanale, bodegi, restaurante și grădini cu grătare decât străzi! Dacă, pe la 1860, „la începutul anilor Unirii", conform acad. Dan Berindei, erau activi în capitală, „41 restauratori” (proprietari de restaurante), 95 de cafegii şi 1.403 de cârciumari", deci un număr total de 1.539 negustori cu atribuţii, cum s-ar zice azi, în domeniul „alimentaţiei publice", adică peste 30 % din totalul de 4.742 de negustori, o numărătoare din 1943 zice că orașul avea nici mai mult, nici mai puțin de 687 restaurante (local mare unde se prepara mâncarea și se servea, alături de băuturi), 381 birturi (restaurante mai mici), 610 bodegi (localuri mici unde se serveau gustări și băuturi), 61 cârciumi („bodegi mai țepene”), 33 hanuri (localuri unde puteai să și dormi, nu doar să iei masa).