Dincă a mărturisit astăzi în prezența avocatului cine a scos-o pe Alexandra Măceșanu din casa lui și unde se află fata. De față a fost și reprezentantul familiei fetei, unchiul acesteia, Alexandru Măceșanu.

Gheorghe Dincă a indicat în ce țară se află fata împreună cu alți patru răpitori ai săi. El a precizat că a răpit-o, dar nu a violat-o și nici nu a ucis-o. Dincă a povestit că ceilalți răpitori au scos fata prin spatele curții, iar oasele au fost plantate în butoi. 

Stația de 110kV din cadrul obiectivului de investiții ”Modernizare stație de 110kV aferentă Stației de Pompe Jidoaia” a fost pusă în funcțiune de Hidroelectrica. Valoarea lucrărilor efectuate în conformitate cu graficul din contract, precum și al costurilor aferente realizării probelor tehnice a atins nivelul de 1.988.578 lei.

Cârciuma lui Oaie, barul lui Bobiță, Primăria, toate există cu adevărat în comuna Fierbinți din județul Ialomița, unde se filmează celebrul serial Las Fierbinți. Adevăratul patron al barului din serial și-a primit ieri clienții cu porțile deschise:

Grătarul e plin de mici. ”Să iasă oricine primar, dar să fie bine, fiindcă lucrurile nu sunt în regulă. Trebuie făcute multe şi nu prea arătăm a oraş. Mie îmi este OK, dar oamenilor le merge rău, sunt duşmănii multe”, a spus patronul din realitate, Cristi Saucin.

Datele oficiale comunică faptul că de la 14 septembrie, de când a început școala, numărul pacienților infectați cu Coronavirus copii, este de 1325, informează Mediafax!

Vârful infectărilor în rândul copiilor s-a atins la 10 zile de la începerea școlii, mai exact pe data de 24 septembrie, când 141 de copii au fost internați cu infecție SARS-COV-2.

În rețeaua de alimentare cu apă potabilă a opt orașe a fost depistată o bacterie care mănâncă creierul. Imediat autoritățile au emis o alertă de urgență pentru ca populația să nu mai consume apă de la robinet.

Este o situație fără precedent și de o gravitate ieșită din comun.

Cele 8 localități aflate sub alertă sunt: Lake Jackson, Freeport, Angleton, Brazoria, Richwood, Oyster Creek, Clute și Rosenberg, precum și pentru uzină și o închisoare din zonă. Toate sunt din zona Texas.