Mă bucur că, în sfârșit, m-au găsit cititorii și mi-au transmis prin email opiniile, comentariile și mai ales întebările lor. Ceea ce vă încurajez pe toți să o faceți, atâta vreme cât folosim cu toții un ton civilizat, respectând dreptul la opinie al tuturor. Sunt la tudor @ petrut.biz, căsuța poștală a paginii mele de pe internet.

Camelia Stănescu Ursuleanu a scris despre cel mai nou proiect în care s-a implicat, Radio Integral, lansat astăzi de INTEGRAL Media. Prima transmisiune va putea fi urmărită pe Youtube AICI

,,Dacă crezi în minuni, ai parte de ele! Asta mi s-a întâmplat în ultima vreme. Cum să sper eu că visul de a face din nou emisiuni radiofonice se va împlini aievea? Cum când vocea mi-a fost exilată de pe unde, încă de când abia împlinisem 57 de ani, vârstă la care, îmi permit să cred, un realizator de radio este în deplinătatea sa creatoare?!

Era în vara anului 1990 când ne-am mutat în însorita California. Primiți cu brațele deschise de o familie de români-americani, bunicii copiilor noștri. Prin noua noastră familie lărgită am cunoscut co- naționali din comunitatea româno-americană din zona Los Angeles, împrăștiați ici-colo dar uniți în jurul celor câteva biserici românești.