Contact

Marius Concita
Marius Alexandru Concita, născut în 15 august 1982, în oraşul Turnu-Măgurele.
Ocupaţia: profesor de geografie.

Cărţi publicate:
* Închisoarea vieţii - editura Integral 2017
* Prizonierii destinului - editura Integral 2017
* Ochii întunericului (continuarea romanului Închisoarea vieţii) - editura Integral 2018
* Bucătarul şi porcuşorul (carte pentru copii) - editura Integral 2018
* Trofeele morţii (continuarea romanului Ochii întunericului) - editura Integral 2019

Redactor la revista „Ecouri Dunărene” a oraşului Turnu-Măgurele.

Despre mine: Cred că un scriitor este cu adevărat talentat, atunci când dincolo de cuvinte, reuşeşte să transmită senzaţii intense, stări, şi să-şi emoţioneze cititorii. Dacă expui doar ochilor o poveste şi nu reuşeşti să atingi sufletul, e în zadar. Sunt un visător ce încearcă să se bucure de lucrurile simple, printre vitrine strălucitoare, reclame luminoase şi oameni conectaţi la priză.

Într-o lume a sufletelor moarte, în care cumpărăm inimi din rafturi de magazin şi căutăm fericirea în ecranul unui bancomat, avem nevoie, mai mult ca oricând, de iubire, sensibilitate şi umanitate.

Existenţa destinului în viaţa noastră ne arată că, în această lume, nimic nu este întâmplător. Şi, odată cu propriul destin, la un moment dat, vom simţi intens şi vom înţelege mai bine prezenţa lui Dumnezeu. Avem senzaţia că ne putem hotărî soarta, că noi suntem stăpânii propriului destin, dar ce mult ne înşelăm! Suntem doar nişte biete păpuşi, animate de o fărâmă de divinitate, ce ne naştem, trăim şi murim, fără să ştim când se va întâmpla asta, în mâinile Creatorului suprem.

Link-uri

Articole