Tânărul de 20 de ani se afla la o sală de fitness din București, în cartierul Vitan. Acolo a avut loc o altercație cu un alt bărbat. Oamenii prezenți în sală în acele momente au încercat să-i despartă și pentru câteva momente au reușit să calmeze spiritele.
 
Insă la scurt timp, tânărul a fost înjunghiat mortal cu un cuțit, în spate. Trupul a fost ridicat și dus la IML pentru autopsie. Se pare că altercația dintre cei doi nu a fost spontană, ci dura de câteva zile.
 
Iată cine este victima:

tanar ucis la sala 20 ani
 
FOTO: Randu Randu/Facebook  

Poza criminalului:

el este tanarul omorat intr o sala de forta din bucuresti 691527
 
Foto: Voinea L. Vlad/Facebook  
 
''Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.", a transmis Poliția Capitalei.
 
Iată imaginile de pe camerele de supraveghere.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro