Mama Dianei Șoșoacă (45 de ani) de la AUR este o femeie distinsă, frumoasă și mai cunoscută decât fiica sa! Doamna se numește Alice Florescu-Bleotu, doctor primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale, cu multiple diplome obținute în străinătate, medic foarte cunoscut în București și bună prietenă cu o mulțime de vedete din România! 

Acum ceva timp, într-un interviu acordat Marinei Almășan, mama Dianei Șoșoacă spunea: „Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte. Ştii tu proverbul: Capra sare masa, iada sare casa!. În sensul pozitiv al afirmaţiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocinţă, elocvenţă şi demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toţi cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus dr Alice Florescu despre fiica sa într-un interviu pentru revista ”Femei de 10”.

Surprinzător, dacă Diana Șoșoacă s-a făcut cunoscută ca avocata lui ÎPS Teodosie, în conflictul față de pelerinaje, mama sa, Alice Florescu-Bleotu este specialistă în ezoterism. 

Mama Dianei Șoșoacă a apărut frecvent alături de persoane cunoscute, cum ar fi actorul Florin Piersic, medicul Monica Pop sau prezentatoarea TV Marina Almășan.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro