Incredibil! De la un conflict spontan legat de o mașină parcată neregulamentar pe trotuar, șoferul își iese din fire și dă cu mașina peste bărbatul care i-a reproșat acest lucru dar și peste căruciorul în care se afla bebelușul victimei!

Agresorul se numește Florin Bloju iar scenele terifiante au fost filmate chiar de tatăl copilului, care ulterior a sunat la Poliție. „Nu am dat, doamnă, am vrut să bag marșarier și am dat a intrat a întâia. Nu s-a întâmplat nimic, nu am vrut să se întâmple nimic. Nu a fost nici un conflict. Absolut nimic", le-a spus bărbatul reporterilor care îl așteptau în fața secției de poliție, conform Libertatea.

Poliția Capitalei a anunțat că Bloju a fost reținut, iar „cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor", se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Însă, alte detalii încep să iasă la iveală. Potrivit Ziare.com Florin Bloju este un cunoscut interlop din sectorul 6 al Capitalei, unde se ocupă, în special, cu impunerea taxelor de protecție și recuperări. De asemenea, individul a fost implicat de-a lungul timpului în bătăi de stradă. Acesta a practicat boxul de performanță, apoi s-a apropiat de clanul Gemenii, iar numele său a fost menționat și în afacerea „Portbagajul", când interlopii s-au angajat să recupereze o geantă cu 500.000 de dolari care fusese furată din portbagajul mașinii unui controversat om de afaceri Mihai Bucurenciu. Atunci, presupusul hoț a fost răpit și torturat mai multe zile la rând. Mai apoi, Florin Bloju s-a impus în cartierul Drumul Taberei și s-ar fi specializat în impunerea de taxe de protecție și recuperări de bani.Răzvan Grădinaru


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro