Arbitrul Istvan Kovacs a favorizat din nou flagrant CFR Cluj: în debutul meciului cu FCSB de aseară nu a dat un penalty evident la hențul lui Camora, apoi l-a iertat pe Susici de eliminare pentru o talpă grosolană aplicată lui Olaru (nici măcar galben nu i-a dat atunci!), iar la faza premergătoare penalty-ului pentru CFR nu a observat ofsaidul lui Chipciu.

Arbitrii asistenți au fost și ei pe aceeași linie la aceste faze, nesemnalizând nimic... În compensație, Kovacs le-a dat celor de la CFR Cluj nu mai puțin de 9 (nouă) cartonașe galbene, dar ce folos?!?

 
Mirel Bădoi

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro