Principalele două stații de televiziune din România se bat nu doar în cifre de rating și share dar și în femei frumoase cu decolteu amețitor. Indubitabil, strașnice profesioniste media amândouă, competiția între Sabrina Preda de la Antena 3 (Intact) și Viviana Sposub (Pro TV) îi fascinează acum pe români mai ceva ca pe vremuri duelul Andreei Marin cu Mihaela Rădulescu.

Că e vorba de știri sau de emisiuni de prânz, de reportaje politice sau de reality show-uri gen „Ferma”, meciul Sabrina vs. Viviana ne ține cu sufletul la gură. Asta-i, în fapt, frumusețea explicită a spectacolului media!

Galeriile foto ce urmează explică de ce, cu lux de amănunte!

 
Silviu Leahu


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro