Conferința Work Remote- The new ways of working are loc pe 18 mai 2020, pe Zoom, în intervalul 12.00-14.30. Este organizată cu sprijinul Băncii Transilvania, CEC Bank, Asociației Române a Băncilor, CFA Society România, Asociației Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar din România, ANSSI, News Național, Finzoom, 7 MM, EIntegral, Editura Art, 4Careers, Learn&Go și Comentator.ro

Pandemia Covid-19, cu toate consecinţele ei, este cea mai mare provocare a acestui secol. 2020, Anul când lumea s-a oprit. 2020 a venit pe neașteptate cu schimbări majore în viață, muncă și business. Forțați fiind de noua realitate a distanțării sociale și necesitatea de “lockdown”, casa ne-a devenit birou iar biroul iși pierde treptat semnificația. Această situație ne obligă să facem schimbări, să digitalizăm cât mai mult iar munca de acasă să devină normalitate”. Vom vorbi despre România unui nou început în anul 2020, an al schimbărilor ecosistemelor. Despre transformarea digitală a României. Și despre noi, oamenii de dincolo de tehnologie!

Tema aceasta reprezintă un subiect de maximă actualitate și de interes iar “Conferințele Oxygen Events” îmbină totdeauna subiectele de actualitate cu cele care explorează viitorul. Vom vorbi despre eficiența și securitatea lucrului de acasă, despre dificultăți și soluții, despre vulnerabilități și protejarea identității și a informațiilor, despre măsuri și riscuri din perspectiva protecției informațiilor confidențiale și a GDPR, despre serviciile juridice, despre cum au putut fi aplicate prevederile existente în legislație, despre rigiditatea legislativă și nevoia de soluții a mediului de afaceri, despre stresul sau relaxarea muncii de acasă; vom vorbi despre tehnologie, despre rolul tehnologiei 5G în acest proces și mai ales despre oameni.

Ce am învățat în aceste câteva săptămâni? Că cel mai important lucru este comunicarea. Mai mult ca oricând avem nevoie unii de alții și vedem cu alți ochi conceptul de Împreună”. Da, Împreună construim viitorul, și acest “Împreună” are de abia acum un înteles real. Iar cel mai important lucru este faptul că trebuie să fim flexibili și să creștem capacitatea noastră - ca indivizi și ca profesioniști - de a ne adapta rapid unor evenimente cum este cel prezent, cu o evoluție nepredictibilă. 

www.oxygen-events.ro 

 

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro