Lucrările de modernizare şi reabilitare a sediului din Slatina a însemnat o investiţie de 1,1 milioane de lei. A fost renovat un imobil din Slatina unde vor funcţiona Oficiul Zonal de Poştă, Oficiul Poştal de Distribuire Slatina şi Oficiul Zonal de Poştă Caracal.

Clădirea Poștei din Strada Nicolae Iorga a fost în reabilitare totală în ultimii 6 ani, aflându-se în stare avansată de degradare. În tot acest timp, Oficiul Zonal de Poştă Slatina a funcţionat într-un alt spaţiu din oraş, închiriat de companie. La data de 12 septembrie 2020, constructorul care a câştigat licitaţia a predat companiei imobilul reabilitat, în stare perfectă de funcţionare, consolidat şi igienizat. Astfel, cei 54 de angajaţi ai OZP Slatina s-au mutat, începând cu această săptămână, în noul sediu. Acum au condiții mult mai bune de lucru.

Acestora li se vor alătura, începând cu 1 noiembrie, salariaţii din cadrul Oficiului Poştal de Distribuire Slatina. Totodată, urmează să se înfiinţeze Oficiul Zonal de Poştă Caracal, care va funcţiona tot în această clădire.

„Am finalizat, astăzi, un important proiect de investiţii care, prin gradul de modernizare atins, va aduce într-o perioadă scurtă de timp noi facilităţi, atât în zona operaţională, cât şi în dezvoltarea relaţiei directe cu clienţii. Sunt sigur că efortul privind investiţia va fi compensat de satisfacţia beneficiarilor finali, locuitorii acestui oraş”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro