Alerta maximă la Spitalul Floreasca din București. Mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv în urma testării pentru infecția cu Coronavirus. Situația alarmantă a dus la închiderea urgentă a două Secții.

Cele două secții sunt: Chirurgie III și Gastroenterologie. Conform Antena 3, numai de la secția Chirurgie au fost depistate 15 persoane pozitiv cu Coronavirus.

Rudelor angajaților spitalului acuză dur conducerea spitalului, susținând că managerii ar fi ascuns rezultatul pozitiv la testul pentru depistarea infecției cu Coronavirus al unui pacient. Se pare că aceasta ar fi fost sursa focarului.

Conducerea Spitalului Floreasca neagă acuzațiile menționând că se face tot posibilul pentru gestionarea rapidă a focarului.Sursa foto Hepta, Antena 3.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro